Gustul suprem al fripturii de porc, gata în doar 30 de minute – Această metodă de gătit este pur și simplu genială!

Friptură savuroasă de porc, gata în doar 30 de minute – Secretul acestei metode de gătit este impresionant!

Ingrediente: 800 g carne de porc 3 linguri de miere 3 linguri de ulei Sucul de la o lămâie 45 g zahăr 3 căței de usturoi 2 linguri de muștar 1 linguriță de cimbru 1 litru de apă 45 g sare

Mod de preparare:

  1. Într-un vas, amestecăm apa, zahărul și sarea până se dizolvă complet.
  2. Tăiem carnea de porc și o punem în vasul cu apă, lăsând-o să se înmoaie timp de 45 de minute.
  3. Într-un bol separat, pregătim sosul, amestecând usturoiul mărunțit, sucul de lămâie, mierea, cimbrul, uleiul și muștarul până obținem o compoziție omogenă.
  4. Așezăm carnea de porc într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, apoi turnăm sosul pregătit peste ea. Coacem la temperatura de 190 de grade Celsius, timp de 30 de minute.

Poftă bună!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri