Pr. Arsenie Boca: Cauzele discordiei în familie si ce trebuie sa faci …

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

În ultima perioadă, poate ați observat că totul în familie pare să nu mai meargă conform planurilor?

Dacă sunteți în această situație și vă simțiți confuzi, este important să acordați atenție sfaturilor părintelui Arsenie Boca, care ne oferă înțelepciunea sa.

Neînțelegerile în familie, potrivit marelui preot Arsenie Boca, au adesea la bază neglijarea sănătății spirituale a membrilor familiei. Această neglijare se manifestă în absența spovedaniei, a participării la slujbele bisericești și la sfânta Împărtășanie.

Adesea, aceasta neglijare conduce la un sentiment de neliniște și teamă că căsătoria se poate destrăma, ceea ce, la rândul său, poate alimenta mânia și neînțelegerea în familie. Părintele Arsenie Boca subliniază, de asemenea, că menținerea postului este o parte esențială a stării de armonie în familie.

De asemenea, lipsa controlului asupra mâniei și a furiei poate duce la conflicte grave în căsătorie. Desfrânarea soților este un alt factor care poate genera neînțelegeri în familie.

De asemenea, diferențele semnificative de vârstă între parteneri sunt considerate un păcat în ochii lui Dumnezeu și pot fi o sursă de discordie și în familie, până la destrămarea acesteia.

În concluzie, părintele Arsenie Boca ne amintește că menținerea echilibrului spiritual și moral în familie este esențială pentru menținerea armoniei și a unității.


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).