Prăjitura „Amor la tavă” – o delicatesă deosebită și încântătoare

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Ingrediente:

1/2 ceasca unt
1 ceasca făină
1 ceasca nuci tocate
1 plic budincă instant de ciocolată
3 cesti lapte
250 g frișcă
1 ceasca zahăr
1 plic budincă instant de vanilie
250 g cremă de brânză

 

Mod de preparare:

Prăjitura ”AMOR la tavă” este o plăcere pe care nu trebuie să ți-o refuzi. Una dintr cele mai bune prăjituri simple pe care le vei mânca vreodată, stratur straturi de plăcere cremoasă! Încearcă această rețetă simplă!

1. Se încălzește cuptorul la 170 de grade.

2. O tavă de aproximativ 20 x 30 centimetri se unge cu ulei sau unt. Se amestecă făina cu untul, apoi se adaugă nucile. Amestecul se pune în tavă, apăsând bine. Se ține la cuptor în jur de 20 de minute sau până când capătă o culoare aurie. Apoi se lasă să se răcească complet.

3. Se bate crema de brânză cu zahărul până când capătă o consistentă pufoasă. Se adaugă o ceașcă de frișcă și se amestecă bine. Se întinde peste blat după ce acesta s-a răcit complet.

4. Se prepară budinca de ciocolată cu o ceașcă și jumătate de lapte. Se lasă un pic la răcit, apoi se toarnă peste stratul de brânză.

5. Se prepară budinca de vanilie cu restul de lapte și se toarnă peste stratul precedent.

6. Se pune si ultimul strat – frișca rămasă.

7. La final, se poate decora cu bucățele de nuci sau cu ciocolată rasă.

Prăjitura ”AMOR la tavă” se ține la rece 2-3 ore înainte de a fi servită. scrie dezicuzi.ro

 

Pofta buna!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri