Delicioasa prăjitură „Dégradé”este gata în doar 15 minute, fără a fi nevoie să o coaceți, folosind doar câteva ingrediente!

Ingrediente: 185 g biscuiți cu cacao 185 g biscuiți cu lapte 80 g zahăr 200 g făină 80 g cacao 50 g unt 1 litru lapte 1 gălbenuș de ou 1 sticluță esență de vanilie

Mod de preparare: Într-un bol, se amestecă zahărul, făina și cacaoa până se omogenizează. Se adaugă laptele treptat și se pune amestecul pe foc, la intensitate mică, amestecând încontinuu. Se adaugă gălbenușul de ou, untul și esența de vanilie. Când amestecul începe să fiarbă, se oprește focul și se lasă să se răcească. După ce s-a răcit, se toarnă peste biscuiți și aceștia se pun într-o tavă adâncă. Se distribuie uniform în funcție de forma dorită. Tava se bagă la frigider pentru câteva minute, astfel încât prăjitura să se răcească și să se întărească.

Poftă bună!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri