Această prăjitură poate fi pregătită în doar 15 minute, fără a fi nevoie de coacere. Este atât de delicioasă încât vei visa și noaptea!

Iată cum poți pregăti un delicios tiramisu cu coacaze în doar câteva minute!

Ingrediente:

  • 500 g de piscoturi
  • 400 g de coacaze
  • 250 ml de smântână pentru frișcă (cu cât mai grasă, cu atât mai bine)
  • 250 g de mascarpone (la temperatura camerei)
  • 3 linguri de zahăr
  • 2 fiole de esență de vanilie
  • 1 fiolă de esență de lămâie
  • 350 ml de limonadă (zeama de la o lămâie + 3 lingurițe de zahăr vanilat + 280 ml de apă călduță)

Mod de preparare: Într-un bol mediu, pune coacazele și toarnă o lingură de zahăr peste ele, apoi zdrobește-le ușor.

Bate smântâna, restul de zahăr și vanilia cu un mixer până obții o spumă tare și omogenă. Adaugă mascarpone treptat și amestecă încet, crescând încet viteza, până la omogenizare (nu bate prea mult timp, riști să se taie).

Incorporează încet, cu mișcări largi și cu ajutorul unei spatule, coacazele (nu le pune pe toate, păstrează câteva pentru decor).

Stoarce lămâia, combin-o cu zahărul vanilat și esența de lămâie și diluează cu apa caldă.

Înmoaie piscoturile, pe rând, în limonadă și pune-le pe fundul tavii. Pune jumătate din crema obținută peste ele, apoi încă un strat de piscoturi înmuiate în limonadă. Intinde și restul de cremă deasupra și decorează cu coacazele păstrate mai devreme. scrie oracolul.net

Se dă la rece între 20 de minute și 3 ore, apoi servește și savurează acest delicios tiramisu cu coacaze!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri