Această prăjitură cremoasă și delicioasă pe care o veți adora poate fi preparată rapid, având nevoie doar de iaurt, ouă și amidon de porumb. Nu este necesar zahărul sau făina.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Nu-i așa că savurarea unui desert delicios lângă o cană de ceai sau cafea este o plăcere? Ei bine, nouă ne place și vrem să împărtășim cu voi această rețetă simplă și delicioasă. Este o rețetă dietetică, perfectă pentru cei care își doresc să aibă grijă de silueta lor, deoarece are un conținut scăzut de calorii. Iar ce este și mai bine, nu necesită zahăr sau făină. Prăjitura cu iaurt este pe gustul tuturor și poate fi pregătită rapid și ușor, fără a depune prea mult efort.

Ingrediente necesare:

  • 400 grame de iaurt (puteți folosi și variante mai grase sau cu conținut scăzut de grăsimi)
  • 4 ouă
  • 40 de grame de amidon de porumb
  • Opțional: zahăr pudră pentru decor, în funcție de preferințe

Mod de preparare:

  1. Bateți cele 4 ouă și adăugați iaurtul peste ele. Amestecați bine cu un tel pentru a obține o compoziție omogenă.
  2. Adăugați puțin câte puțin amidonul de porumb în amestec, amestecând în continuare până când obțineți o consistență omogenă.
  3. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și turnați compoziția în ea.
  4. Dați tava la cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius și coaceți timp de aproximativ 30 de minute.
  5. După ce s-a răcit, scoateți prăjitura din tavă, porționați-o și serviți-o cu zahăr pudră deasupra, înghețată sau gem, după preferințe.

Vă dorim poftă bună! Sperăm să vă placă această rețetă simplă și gustoasă. Așa cum vedeți, cu câteva ingrediente simple veți obține un desert nu doar gustos, ci și dietetic, pe care îl puteți savura ori de câte ori simțiți nevoia de ceva dulce. Dacă doriți să intensificați gustul dulce, puteți adăuga un pliculeț de zahăr vanilat în compoziție pentru un plus de savoare. Merită să încercați această rețetă, deoarece rezultatul va fi o prăjitură spumoasă, pufoasă și absolut delicioasă. Iar ingredientele folosite sunt accesibile și ușor de procurat. scrie wawlist.com

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri