Prepararea acestei rulade cu biscuiți este atât de ușoară și accesibilă din punct de vedere financiar. Este o delicatesă delicioasă, iar copiii o adoră.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Ingrediente:

 • 3-4 foi de napolitane
 • 200 g zahăr

Pentru caramel:

 • 1 pachet de margarină
 • 100 g nucă de cocos
 • 4 pachete de biscuiți măcinați
 • 180 g zahăr
 • 500 ml apă + 50 ml separat
 • 300 g lapte praf

Mod de preparare:

 1. Începeți prin a carameliza zahărul. Pe măsură ce acesta începe să se topească și să-și schimbe culoarea, adăugați cele 500 ml de apă.
 2. După ce zahărul s-a topit complet, adăugați biscuiții măcinați și amestecați bine.
 3. Răspândiți compoziția obținută pe foi de napolitane.

Pentru caramel:

 1. Într-un ibric mai mare, la foc potrivit, adăugați zahărul și cei 50 ml de apă separat.
 2. Când zahărul începe să se topească, adăugați margarina tăiată cubulețe și amestecați bine.
 3. După ce margarina s-a topit complet, îndepărtați ibricul de pe foc și adăugați nucă de cocos și laptele praf. Omogenizați bine.
 4. Răspândiți caramelul peste foi, apoi rulați-le cât sunt fierbinți.

Această ruladă cu biscuiți este delicioasă și se prepară rapid. Poate fi o dulceață perfectă pentru a răsfăța întreaga familie.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri