PREȚURI MARI PENTRU PRIMELE CIREȘE ROMÂNEȘTI. CU CÂȚI LEI SE VA VINDE 1 KILOGRAM, ÎN PIAȚĂ

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Primăvara a venit, iar odată cu ea, în luna mai, apar și primele cireșe. Românii adoră aceste fructe, însă trebuie să știe că în acest an o să scoată bani frumoși din buzunare pentru doar un kilogram de cireșe. Și în 2023 prețul unui kilogram de cireșe o să dea naștere multor glume.

Nu mai este mult până cât primele cireșe vor ajunge pe rafturile supermarketurilor sau pe tarabele marilor piețe. Majoritatea cireșelor găsite aici provin din import, iar în acest an prețul unui kilogram de cireșe va ajunge la 175 de lei.

Prețul este unul exorbitant, mai ales în comparație cu acela cerut de către țăranii români. Însă, comercianții îl justifică prin faptul că fructele au fost aduse din Spania, Grecia sau Turcia, iar producția, anul acesta, e una mică.

Prețul unui kilogram de cireșe de la țărani
În ceea ce privește cireșele românești, acestea o să apară pe piață în prima jumătate a lunii mai. Cei care dau startul și scot la vânzare cireșe sunt localnicii din comuna Păulești, județul Prahova. Aici apar primele cireșe, iar prețul unui kilogram cumpărat de pe marginea drumului, direct de la țărani, nu depășește 30 de lei, asta pentru primele cireșe.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri