Puiul este pregătit într-un mod special. Atât de delicios, încât este greu să te abții!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Vă prezentăm o rețetă specială de pui, rapidă și apetisantă. Bărbații vor fi încântați de gustul acestui pui delicios. Carnea de pui este marinată cu condimente și gătită într-un sos de ceapă și bere. Acest preparat de pui este pur și simplu senzațional. Savurați-l cu plăcere!

Ingrediente:

  • 1 pui de 1 kg (sau bucăți de carne de pui)
  • 3 cepe medii
  • 1 pahar de bere blondă
  • Condimente (sare, piper și condimente pentru pui) după gust
  • Usturoi după gust

Mod de preparare:

  1. Tăiați puiul în bucăți sau utilizați pulpe de pui. Presărați sare, piper și condimente peste carne și frecați-o cu usturoi pisat. Lăsați carnea să stea timp de 30 de minute până la 1 oră pentru a se marinada.
  2. Tăiați cepele în sferturi și apoi feliați-le subțire. Prăjiți ceapa într-o tigaie cu ulei până când devine aurie. Împingeți ceapa la marginea tigăii și așezați bucățile de carne în centrul tigăii. Prăjiți carnea pe ambele părți timp de 6-7 minute.
  3. Turnați berea peste carne și acoperiți tigaia cu un capac. Lăsați puiul să fiarbă în sosul de ceapă și bere timp de 10-15 minute, până când carnea este gata.
  4. Serviți puiul direct în tigaie. Savurați carnea alături de sos, înmuiind pâinea în el pentru a profita de aromele delicioase.

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri