Rădăcina de brusture este una dintre cele mai puternice plante pentru detoxifierea sângelui și poate stopa metastaza, printre alte beneficii.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Rădăcina de brusture are multiple beneficii, printre care proprietăți antiinflamatoare, antimicrobiene și antitumorale. Aceasta poate ajuta la prevenirea răspândirii celulelor canceroase și este o componentă importantă a ceaiului Essiac, un remediu natural împotriva cancerului. De asemenea, rădăcina de brusture este bogată în antioxidanți, are proprietăți diuretice și poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol și zahăr din sânge.

Rădăcina de brusture are o serie de beneficii pentru sănătate, printre care se numără:

  1. Detoxifierea sângelui – Brusturele este considerat una dintre cele mai puternice plante pentru detoxifierea sângelui. Aceasta conține câteva substanțe cu proprietăți diuretice, care ajută la eliminarea toxinelor prin intermediul urinei.
  2. Stoparea metastazei – Se crede că rădăcina de brusture poate stopa metastaza (răspândirea) celulelor tumorale, fiind o componentă importantă a ceaiului Essiac, un remediu natural împotriva cancerului.
  3. Proprietăți antiinflamatoare și antibacteriene – Brusturele are proprietăți antiinflamatoare și antibacteriene, fiind util în tratarea unor afecțiuni ale pielii și ale căilor respiratorii.
  4. Sursă importantă de antioxidanți – Toate părțile plantei de brusture, incluzând rădăcina, sunt bogate în antioxidanți care ajută la prevenirea și tratarea afecțiunilor precum cancerul, bolile de inimă și diabetul.
  5. Reducerea inflamației și a durerii – Consumul de rădăcină de brusture poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii, fiind util în tratarea unor afecțiuni reumatice sau ale sistemului nervos.
  6. Controlul nivelului de zahăr din sânge – Inulina din rădăcina de brusture ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge, fiind utilă în tratarea diabetului.
  7. Îmbunătățirea sănătății digestive – Rădăcina de brusture conține polizaharide fără amidon cum ar fi inulina, glucozid-lapina sau mucilagiul, care acționează ca laxativ și ajută la îmbunătățirea sănătății digestive.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile rădăcinii de brusture, iar cercetările continuă pentru a descoperi noi proprietăți terapeutice ale acestei plante.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri