Recomandată de un medic chirurg renumit, această dietă te ajută să slăbești ușor până la cinci kilograme.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Profesorul Fiodor Grigorievici Uglov, unul dintre cei mai prestigioși chirurgi din lume, oferă o recomandare simplă pentru femeile care doresc să slăbească: un stil de viață echilibrat, lipsit de excese și cu o activitate fizică constantă.

La vârsta impresionantă de 104 ani, chirurgul a dezvăluit că o viață sănătoasă implică activitate fizică și intelectuală ridicată, renunțarea completă la tutun și alcool, o alimentație moderată și minim 7 ore de somn pe noapte.

În plus, profesorul a creat o dietă specială pentru femeile care doresc să slăbească, oferindu-le posibilitatea de a pierde până la 5 kilograme într-o săptămână.

Iată cum arată această dietă:

Dimineața, se poate consuma o ceașcă de ceai negru sau cafea naturală fără adăugarea de zahăr, urmată de un ou fiert cu gălbenuș tare și 8 prune uscate înmuiate în apă de seară.

La prânz, meniul include 200 g de carne de pui fiartă, carne de porc fără grăsime sau pește, o portocală și 100 g de varză proaspătă sau fiartă, care poate fi înlocuită cu morcov.

Între mese, ca și gustări, se recomandă 30 g de cașcaval tare, un măr și încă o portocală. Pentru cină, un pahar de chefir sau lapte acru.

Această dietă trebuie urmată timp de 10 zile și promite rezultate remarcabile în ceea ce privește pierderea în greutate. scrie valentinavnb.ro


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).