Există mai multe opțiuni de remedii naturale eficiente pentru menținerea sănătății inimii, tensiunii arteriale, stomacului și ameliorarea durerilor de cap.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Este important să precizăm că nu există un singur medicament natural care să trateze toate afecțiunile menționate. Cu toate acestea, există câteva opțiuni naturale care pot ajuta la menținerea sănătății inimii, a tensiunii arteriale, a stomacului și la ameliorarea durerilor de cap. Printre acestea se numără:

  • Uleiul de pește: bogat în acizi grași omega-3, poate ajuta la reducerea inflamației și la scăderea tensiunii arteriale.
  • Coenzima Q10: poate ajuta la susținerea sănătății inimii și la reducerea tensiunii arteriale.
  • Ghimbirul: poate ajuta la reducerea inflamației și la calmarea durerilor de cap și a durerilor de stomac.
  • Mierea: poate ajuta la reducerea inflamației și la calmarea durerilor de gât și de stomac.
  • Magnesium: poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și la calmarea durerilor de cap.
  • Remediu eficient impotriva ulcerului gastric:
    In cazul in care suferi de ulcer gastric, amestecul pe baza de miere si nuci poate face minuni.

    Ai nevoie de 20 de grame de nuci care se fierb in apa, dupa care se filtreaza si se piseaza, apoi se amesteca cu 2 linguri de miere intr-un pahar cu lapte. Din bautura preparata, se iau cate 2-3 linguri inainte de mesele principale ale zilei.

Este important să consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza orice supliment sau remediu natural pentru a vă asigura că este potrivit pentru dumneavoastră și că nu va interfera cu alte medicamente sau afecțiuni de sănătate pe care le aveți.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri