Un remediu foarte accesibil pentru petele de pe piele și căderea părului este sucul de cartof.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Sucul de cartofi – un remediu natural și la îndemâna oricui – este cel mai ieftin tratament pentru a estompa petele de pe piele și pentru a îmbunătăți aspectul părului. Acesta acționează ca un agent hidratant, întărește firul de păr și îi conferă un aspect lucios.

În plus, sucul de cartofi are multe alte beneficii pentru sănătate. Ajută la prevenirea îmbătrânirii, stimulează digestia, vindecă ulcerele gastrice, susține funcțiile ficatului, reglează producția de hormoni și calmează durerile de cap.

Pentru a prepara tratamentul cu suc de cartofi pentru piele și păr, aveți nevoie de trei cartofi cruzi și cinci-șase linguri de ser fiziologic. Cartofii trebuie să fie spălați bine și dați prin răzătoarea cu găuri mici, coaja nefiind îndepărtată. Răzătura se pune apoi într-un tifon sau ciorap de mătase curat, iar sucul se stoarce bine. Sucul obținut se amestecă apoi cu serul fiziologic într-un borcan de sticlă și soluția astfel obținută se poate folosi imediat. scrie valentinavnb.ro

Tratamentul poate fi aplicat pe piele, pe porțiunile afectate de pete sau de uscăciune, folosind o dischetă demachiantă înmuiată în soluție. Pentru păr, se poate aplica tot cu o dischetă sau cu un tifon, umezind bine tot părul și scalpul. După o oră de acționare, se poate spăla cu șampon și se poate clăti. Dacă doriți o metodă mai simplă și mai rapidă, puteți utiliza coaja de cartofi, frecând pielea corpului sau a capului cu partea umedă.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri