Remediul miraculos al Părintelui Paisie Aghioritul pentru tensiune si infecție urinară

– Părinte, omul acesta are tensiune. Nu ştiţi cumva vreun medicament?

– Tensiune? Ia vino aici să ţi-o cobor eu!

Şi zâmbind, îi prinde capul între mâini şi îl apasă, în timp ce omul primea bucuros şi cu evlavie tratamentul Stareţului.

Tensiunea vine din nelinişte, binecuvântatule, continuă Părintele. Tu să-ți rezolvi problemele cele uşoare. Pe cele grele să le laşi Lui Hristos. Să nu încerci să le rezolvi tu pe toate.

După ce vei pleca de aici, să treci pe la Talea (băcanul din Careia) și să cumperi nişte indiferenţă bună, îţi va da şi pe datorie, a glumit Stareţul, râzând.

Odată am avut o infecţie urinară. În decursul unui an luasem de 5 ori antibiotice puternice. Şi de fiecare dată timp de o lună de zile. Dar fără niciun rezultat. În cele din urmă am mers la Stareț, să-i cer sfatul.

– Ia orz curat, fierbe-l până se desface bobul şi bea numai zeama.

– Cât să beau?

– Bea cât vrei. Rău nu-ţi face. Este şi întăritor. Curăţă tot sistemul… rinichii, vezica urinară. Să bei câte un pahar dimineaţa, unul la amiază şi unul seara.

– Pentru cât timp, Părinte?

– Ei… bea și tu timp de o lună.

Într-un termos mare, cam de un litru, puneam apă fiartă şi aruncam înăuntru o mână de orz spălat. Îl lăsam toată noaptea, iar dimineaţa îl strecuram şi beam zeama.

După cincisprezece zile m-am făcut bine cu desăvârșire şi n-am mai continuat tratamentul. Orzul a făcut o treabă excepțională, fără să pricinuiască efecte negative, ci dimpotrivă.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri