Remediul excelent pentru cei care nu pot ține o dietă este un amestec cu ghimbir pentru slăbire.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Timp de câteva săptămâni, acest amestec funcționează în corpul tău ca un agent de curățare, eliminând toate toxinele din organism.

În același timp, vei scăpa de excesul de colesterol și, de asemenea, îți va îmbunătăți circulația sanguină.

Pentru a pregăti acest amestec, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • O bucată de rădăcină de ghimbir proaspătă de aproximativ 4 cm
  • 150 de grame de hrean proaspăt
  • Un ardei iute (de dimensiuni mici)
  • 2 lingurițe de scorțișoară
  • 3 lingurițe de miere
  • Sucul de la 4 lămâi
  • ½ linguriță de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

  1. Spală bine și curăță coaja de ghimbir și hrean. Îndepărtează semințele din ardeiul iute și adaugă-l peste ghimbir și hrean în blender.
  2. Amestecă puternic până obții o pastă. Adaugă apoi scorțișoara și mierea. După ce obții o pastă omogenă, adaugă sucul de lămâie și bicarbonatul de sodiu.
  3. Produsul obținut poate fi păstrat la frigider timp de mai multe zile.

Va trebui să iei o linguriță de acest amestec de 3-4 ori pe zi pentru a beneficia de proprietățile uimitoare ale acestuia (maximum 4 lingurițe pe zi) timp de 14 zile, apoi să faci o pauză de 7 zile, urmată de încă o perioadă de 14 zile de consum.

Important: Lingurițele din acest amestec trebuie consumate înainte de fiecare masă!

Notă: Acest amestec nu este recomandat persoanelor care suferă de probleme stomacale!

Recomandăm să începi acest tratament doar după efectuarea unor analize de sânge și consultarea medicului generalist. scrie valentinavnb.ro

La ce ajută acest tratament?

În primul rând, acest tratament are efecte imediate asupra greutății corporale. Poți pierde chiar și 10 kg în prima lună.

Pe lângă aceasta, vei observa o mulțime de beneficii pentru sănătate: îmbunătățirea circulației sanguine, menținerea nivelului de colesterol în limite normale, protecția împotriva cancerului, creșterea imunității și prevenirea apariției diabetului zaharat.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri