Renunță la mujdeiul clasic! Acesta este Sosul ULTIM DE USTUROI, perfect pentru a însoți fripturile și, de ce nu, pentru a fi savurat alături de niște cartofi prăjiți!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Dacă ai obosit de mujdeiul clasic de usturoi, iată o rețetă inedită de sos care va da o savoare aparte fripturilor tale!

Ingrediente:

  • Câteva căței de usturoi
  • Maioneză
  • Smântână (cu un conținut de grăsime peste 20%)
  • Lămâie

Mod de preparare: Pisează bine usturoiul (3-4 căței) și adaugă o lingură generoasă de maioneză și una de smântână. Amestecă bine, apoi adaugă sare și lămâie după gust.

Desigur, cantitățile de smântână și maioneză pot varia în funcție de preferințele tale pentru un sos de usturoi delicios.

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri