Rețeta clasică a cremei „Charlotte” pentru tort este considerată una dintre cele mai bune și apreciate în timp. Această rețetă a rămas de-a lungul anilor o alegere de succes, garantând un rezultat absolut delicios.

Rețeta cremă „Charlotte” vă va transforma deserturile obișnuite în adevărate opere de artă. Această cremă versatilă poate fi folosită pentru a prepara torturi sau pentru a decora prăjituri. Este o rețetă simplă, dar rezultatul final este remarcabil. Cremă „Charlotte” este ușoară, aerată, delicioasă și plină de aromă. Cu ajutorul acestei creme, veți crea delicii fenomenale care vor atrage toate laudele!

Ingrediente: – 1 pahar de lapte – 2 ouă – 2 pahare de zahăr – 500 g de unt – extract de vanilie

Mod de preparare:

  1. Într-un bol, bateți ouăle împreună cu zahărul. Adăugați laptele și amestecați bine.
  2. Turnați amestecul obținut într-o cratiță și puneți cratița pe foc. Amestecați continuu până când amestecul începe să fiarbă.
  3. Îndepărtați cratița de pe foc și adăugați extractul de vanilie. Lăsați amestecul să se răcească complet.
  4. Într-un alt bol, bateți untul până devine cremos. Treptat, adăugați crema fiartă și amestecați bine după fiecare porție, folosind un tel sau un mixer.

Notă: Cantitatea de cremă obținută din această rețetă este suficientă pentru a unge blaturile și pentru a decora tortul.

Poftă bună!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri