Rețeta cu cimbru și miere – o soluție pentru a combate oboseala cronică, amețelile, fibromialgia, artrita și starea de epuizare.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Rețeta cu cimbru și miere – o modalitate de a face față oboselii cronice, amețelilor, fibromialgiei, artritei și stării de epuizare.

Societatea modernă ne impune un stil de viață nesănătos, atât în ceea ce privește alimentația, cât și mediul înconjurător. Trăim sub o presiune continuă!

Toate aceste aspecte afectează sănătatea noastră și pot duce la apariția unor afecțiuni care necesită tratament medical, perpetuând acest cerc vicios.

Indiferent de situație, este întotdeauna recomandat să alegem tratamente naturale.

Cimbrul este o plantă cu numeroase proprietăți benefice: este bogat în minerale precum calciu, fier, potasiu și antioxidanți.

Industria farmaceutică utilizează frecvent cimbrul pentru a produce medicamente destinate tratării unor afecțiuni precum scleroza multiplă, lupusul, reumatismul, artrita și fibromialgia. Această plantă contribuie la echilibrarea presiunii sanguine, tratează tusea și bronșita, sprijină formarea celulelor sanguine și ameliorează oboseala cronică, amețelile, lupusul, fibromialgia, artrita reumatoidă, astmul, scleroza multiplă și Hashimoto.

Iată rețeta!

Ingrediente:

  • O mână de cimbru
  • 1 ceașcă de apă
  • miere (opțional).

Mod de preparare:

Spală cimbrul și așază-l într-un bol. Fierbe apa și toarn-o peste cimbru. Permite infuzării, apoi strecoară. Poți adăuga miere.

Utilizare: Consumă zilnic și vei fi uimit de efectele sale! scrie secretele.com


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).