Rețeta de gogoși pufoase făcute cu lingura este o moștenire de la bunica mea și fiecare dată când le pregătesc îmi aduc aminte de gustul copilăriei.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Pentru a prepara gogoși pufoase după această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 200 grame de iaurt de vacă cu grăsime
  • 2 ouă
  • 2 plicuri de zahăr vanilat
  • 2 linguri de zahăr
  • o fiolă de esență de vanilie
  • un praf de copt
  • 300 grame de făină
  • coaja rasă de la o lămâie
  • un plic cu zahăr vanilat

Cum se prepară? Într-un bol, bateți ouăle cu un plic de zahăr vanilat până când zahărul se topește complet. Adăugați esența de vanilie, iaurtul și cerniți făina amestecată cu praful de copt. Omogenizați bine toate ingredientele și adăugați coaja rasă de lămâie. Rezultatul va fi un aluat foarte moale și cremos.

Încingeți ulei într-o tigaie antiaderentă sau într-un tuci. Cu ajutorul unei lingurițe, luați din aluat și puneți în uleiul încins. Înainte de a lua aluatul cu lingurița, asigurați-vă că ați înmuiat-o în uleiul încins pentru a preveni lipirea. După ce s-au copt gogoșile pe ambele părți, scoateți-le cu o paletă pe un șervet de bucătărie, pentru a absorbi excesul de ulei, apoi presărați-le cu zahăr vanilat cât sunt încă calde. scrie valentinavnb.ro

Această rețetă de gogoși pufoase este o moștenire de la bunica și chiar îmi aduce aminte de gustul copilăriei. Vă dorim poftă bună și spor la gătit!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri