Am descoperit această rețetă într-o carte de bucate și am decis să o testez. M-am bucurat atât de mult de rezultat încât diseară voi prepara din nou aceste delicioase gogoșele cu brânză și ouă.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Astăzi te voi învăța cum să pregătești delicioasele gogoșele cu brânză și ouă. Haide să trecem la treabă!

Ingrediente:

  • 200 ml lapte
  • 3 ouă
  • 30 g unt
  • 100 g făină
  • 150 g cașcaval

Mod de preparare:

  1. Punem laptele la fiert împreună cu untul. Când începe să fiarbă, reducem focul și adăugăm toată făina. Amestecăm rapid până când aluatul se desprinde de pe fundul vasului.
  2. Adăugăm brânza și amestecăm. Lăsăm să se răcească puțin, iar când amestecul este călduț, adăugăm ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
  3. Punem cu lingurița bucățele de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, de mărimea unei nuci mai mari. Dacă aveți un cornet pentru prăjituri, puteți folosi acesta pentru a porționa aluatul în tavă.
  4. Coacem la foc potrivit aproximativ 10 minute, până când gogoșele se rumenesc frumos deasupra. Lăsăm să se răcească apoi le putem savura.

Această rețetă o am dintr-o carte de bucate specializată în preparate din ouă.

Dacă ți-a plăcut această rețetă, nu uita să o împarți cu cei dragi!

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri