Rețetă tradițională japoneză: pentru a încetini procesul de apariție a ridurilor și a obține un aspect mai tânăr cu 10 ani.

Fără îndoială, japonezele sunt femei foarte frumoase. Secretul frumuseții lor este un medicament pe care îl folosesc de secole și se bucură de beneficiile sale – orezul.

Când vine vorba de întinerirea pielii, orezul face minuni. Din păcate, cu excepția japonezilor, majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de aceste fapte dovedite științific!

Orezul este în general bogat în vitamina E și gamma orizanol, cunoscut pentru capacitatea sa de a proteja inima și de a reduce colesterolul.

Este bogat în acid linoleic și squalen, care sunt antioxidanți puternici care stimulează producția de colagen, ceea ce încetinește semnificativ apariția ridurilor.

În plus, orezul conține și squalen, care protejează pielea de efectele nocive ale razelor solare.

Acest articol vă sugerează să pregătiți o mască simplă conform unei rețete japoneze vechi, care vă va „înmuia” ridurile și vă va oferi un ten perfect!

Această mască vă va face pielea sănătoasă și hidratată. Încercați această mască uimitoare și vedeți singuri rezultatele!

Rețetă japoneză de mască de orez

Avem nevoie de: 3 linguri de orez, 1 lingura miere, 1 lingura de lapte.

Mod de preparare: Fierbeți orezul și scurgeți-l, dar păstrați apa pe care am fiert-o.

Orezul de apă are puternice proprietăți antioxidante. Hidratează pielea și stimulează circulația sângelui, ajută la îndepărtarea ridurilor și reduce inflamația.

Se amestecă o lingură de lapte cald cu orezul și se adaugă o lingură de miere.

Utilizare: Curăță-ți pielea, aplică masca și lasă-o să se usuce singură pe față. Apoi clătește cu apa în care ai fiert orezul.

Ar trebui să repetați acest tratament cel puțin o dată pe săptămână pentru cele mai bune rezultate. scrie valentinavnb.ro

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri