Rețeta tradițională pentru probleme pulmonare și tuse a fost transmisă din generație în generație de bunica.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Pe internet a devenit virală o rețetă tradițională de leac împotriva problemelor pulmonare și a tusei puternice. Pentru a prepara acest decoct simplu, aveți nevoie de doar 5 ingrediente și câteva minute:

Ingrediente:

 • 0,5 kg de ceapă roșie;
 • 0,2 kg de zahăr;
 • 2 lămâi medii;
 • 1,5 litri de apă filtrată;
 • 7 linguri de miere.

Mod de preparare:

 1. Topiți zahărul într-o cratiță, amestecând continuu pentru a preveni arderea. Puteți adăuga imediat sucul de la jumătate de lămâie.
 2. Tocați fin ceapa și adăugați-o la zahărul topit, prăjind-o puțin, apoi adăugați apa.
 3. Fierbeți amestecul până când apa se evaporă și rămâne doar 1/3 din volumul inițial.
 4. Lăsați amestecul să se răcească și apoi adăugați mierea și sucul de lămâie. Amestecați bine.
 5. Lăsați amestecul să stea peste noapte.
 6. Strecurați decoctul și turnați lichidul într-un recipient de sticlă.

Mod de administrare: Luați o lingură de decoct înainte de fiecare masă.

Acest leac tradițional nu conține ingrediente chimice sau artificiale, astfel încât doar cei care sunt alergici la oricare dintre ingrediente ar putea experimenta efecte secundare. Dacă suferiți frecvent de tuse sau probleme pulmonare, încercați această rețetă – vă poate ajuta să vă recuperați complet!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri