Rețeta tradițională pentru curățarea rinichilor – ajută la eliminarea nisipului, dizolvarea pietrelor și vindecarea cistitei.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

O metodă tradițională care a fost folosită cu succes de-a lungul veacurilor în medicina populară este acum recunoscută ca fiind extrem de eficientă în tratarea pietrelor la rinichi. Această afecțiune dureroasă poate fi ameliorată cu o rețetă pe bază de cereale, care poate fi preparată în doar 10 zile.

Rețeta, care este considerată o adevărată făcătoare de minuni, este bazată pe mei și este utilizată nu doar pentru a trata pietrele la rinichi, ci și pentru a preveni infecțiile căilor urinare și pietrele tractului urinar.

Meiul are numeroase proprietăți medicinale și este bogat în nutrienți esențiali. Pentru a prepara remedierea, trebuie să clătiți o cană de mei în apă caldă și să-l puneți într-un borcan mare de 3 litri. Borcanul trebuie umplut cu apă fierbinte în proporție de 2/3, apoi acoperit, agitat bine și lăsat să se odihnească peste noapte, înfășurat într-o pânză.

Dimineața, conținutul borcanului trebuie agitat, iar lichidul alb opac care se va forma va fi medicamentul dumneavoastră. Acest lichid alb trebuie pus în alt recipient, din care puteți bea în cursul zilei, când și cât doriți. Resturile de mei rămase pot fi folosite pentru a pregăti un mic dejun sănătos.

Este recomandat să urmați acest program de tratament timp de 10-15 zile, pregătind o nouă porție în fiecare seară. După această perioadă, pietrele ar trebui să se macine și să iasă prin tractul urinar.

Includerea meiului în dieta dumneavoastră poate ajuta la menținerea sănătății rinichilor și a vezicii urinare și poate preveni formarea pietrelor. Această metodă tradițională, care și-a demonstrat eficiența de-a lungul veacurilor, poate fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească sănătatea renală în mod natural.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri