Ador această rețetă – roșii cu struguri, fără oțet!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Această rețetă de roșii cu struguri marinați este cu adevărat inedită și delicioasă. Vă vom detalia cum să pregătiți această gustare minunată pentru zilele reci de iarnă:

Ingrediente: Pentru un borcan de 3 litri, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 1-2 ardei grași (preferabil în culori diferite pentru un aspect vizual atrăgător)
  • Struguri albi (cantitatea dorită, în funcție de preferințe)
  • Condimente și ierburi aromatice preferate (puteți utiliza usturoi, cimbru, frunze de dafin, boabe de piper negru, etc.)

Mod de preparare:

  1. Începeți prin pregătirea borcanelor. Asigurați-vă că acestea sunt bine spălate și sterilizate în prealabil. Puteți face acest lucru fie într-un cuptor încins, fie în apă clocotită.
  2. Aranjați în borcanele pregătite roșiile și condimentele aromatice preferate. Adăugați, de asemenea, strugurii tăiați în crenguțe mici printre roșii. Alegeți struguri albi pentru a obține un contrast frumos de culori.
  3. Când borcanele sunt aranjate cu ingredientele, turnați apă fierbinte peste ele, astfel încât să acopere roșiile și strugurii. Lăsați-le așa timp de aproximativ 20 de minute.
  4. După ce a trecut timpul de așteptare, scurgeți apa din borcane și adăugați în fiecare borcan 2 linguri de zahăr și 1 lingură de sare. Apoi, umpleți din nou borcanele cu apă fierbinte, astfel încât să acoperiți complet ingredientele.
  5. Capsați borcanele cu capacele sterilizate și puneți-le la cald până se răcesc complet. scrie dorcudor.ro

Aceste roșii cu struguri marinați sunt delicioase ca aperitiv sau gustare în timpul iernii. Combinația de arome între roșii și struguri este cu adevărat unică și vă va surprinde plăcut papilele gustative. Să vă fie de mare poftă!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri