DE SALVAT ! Iată o rețetă delicioasă, ușoară și perfectă pentru iarnă: roșii marinate cu ardei gras și ardei iute.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Astăzi vă prezentăm o rețetă ușoară și sănătoasă de roșii marinate cu ardei gras și ardei iute, cu o aromă incredibilă. Aceste roșii murate delicioase au un gust dulce-acrișor și sunt indispensabile în meniul de iarnă, când opțiunile de legume pentru salate sunt limitate.

Pentru a pregăti această rețetă gustoasă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 4 kilograme de roșii de mărime medie
  • 2 ardei grași, fără seminte, tocați bucățele
  • 3 ardei iuți
  • 1 capățână de usturoi
  • 1 legătură de mărar proaspăt
  • 1 legătură de pătrunjel proaspăt
  • 1/2 cană ulei de măsline
  • 1/2 cană oțet alb
  • 100 grame zahăr granulat
  • 50 grame sare neiodată

După ce ați pregătit ingredientele, începeți prin tocare ardeilor grași, a ardeilor iuți, a cățeilor de usturoi și a legăturilor de pătrunjel și mărar. Dacă doriți, puteți folosi un robot de bucătărie pentru a ușura munca, dar dacă nu aveți, puteți să le tocați mărunt cu un cuțit. După ce au fost tocate, adăugați-le într-un vas și amestecați bine.

Peste amestecul de legume adăugați oțetul, uleiul de măsline, zahărul și sarea, și amestecați din nou. Apoi, treceți la tocatul roșiilor. Dacă utilizați roșii cherry, le puteți tăia în jumătăți, iar dacă aveți roșii de casă mai mari, le tăiați cubulețe și le puneți într-un borcan mare de sticlă. Turnați amestecul peste roșii și amestecați bine pentru a distribui uniform marinada printre roșii. Închideți bine borcanul și puneți-l în frigider, cu capacul în jos, timp de 12 ore. scrie wawlist.com

Pentru a adăuga o notă de culoare și aspect frumos, puteți utiliza roșii de diferite culori în borcan. Aceste roșii murate se pot servi alături de diverse feluri de mâncare și sunt deosebit de bune în combinație cu carne, cartofi sau tocănițe. Ele sunt potrivite și pentru mesele de sărbători. Vară spre toamnă este sezonul ideal pentru conservarea roșiilor, când acestea sunt disponibile la prețuri rezonabile. Ardeiul gras oferă o aromă distinctă, iar marinada adaugă o notă dulceagă plăcută.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri