Roșiile umplute cu carne – o rețetă delicioasă și foarte ușor de preparat!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Roșii Umplute cu Carne – o rețetă delicioasă și foarte ușor de pregătit, perfectă în orice perioadă a anului. Cu toate acestea, vara este momentul ideal pentru a le savura, deoarece legumele sunt coapte natural și au cel mai bun gust.

Ingrediente:

 • 1 kg roșii
 • 2 cepe
 • 500 g carne tocată (pui, porc sau vită)
 • 4 linguri orez
 • 2 ouă
 • Cimbru
 • 1 legătură de pătrunjel
 • Sare
 • Piper
 • Ulei
 • Făină

Mod de preparare:

 1. Spălăm roșiile și le tăiem un capacel în partea de sus a fiecăreia. Cu ajutorul unei lingurițe, scoatem miezul roșiilor.
 2. Curățăm ceapa și o călim foarte puțin. Apoi, adăugăm carnea tocată, orezul, ouăle bătute, cimbrul, pătrunjelul, sarea, piperul și miezul de roșii tocat mărunt, rezultat din curățarea roșiilor.
 3. Amestecăm bine toate ingredientele și adăugăm puțină apă. Lăsăm compoziția să se înăbușe la foc mic.
 4. Luăm o tavă și o ungem cu puțin ulei sau unt. Așezăm roșiile umplute cu compoziția descrisă mai sus. Asigurați-vă că umplutura este rece atunci când umpleți roșiile.
 5. Presărăm cu făină capacelele roșiilor și le punem la locul de unde le-am scos când am curățat roșiile. Turnăm 2 căni cu apă amestecată cu suc de roșii și putem adăuga și un ardei gras tăiat cubulețe.
 6. În prima parte a pregătirii, acoperim tava cu folie de aluminiu, pentru a permite aburului să pătrundă bine în carne și orez.
 7. Introducem tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, iar după 30 de minute, reducem temperatura la 160 de grade Celsius.
 8. Cu 10 minute înainte de final, scoatem tava din cuptor, înlăturăm folia (având grijă la aburi) și mai lăsăm tava în cuptor încă 10 minute pentru a se gratina.
 9. Roșiile umplute cu carne se servesc calde, ca aperitiv, iar opțional le puteți adăuga brânză rasă sau smântână, în funcție de preferințe. scrie despreviata.ro

Poftă bună și savurați aceste delicioase Roșii Umplute cu Carne!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri