Rostește ruga Părintelui Ilarion Argatu și urmează-i sfaturile pentru îndeplinirea dorințelor

Părintele Ilarion Argatu spunea că rugăciunea și credința divină sunt cele două drumuri către îndeplinirea tututor dorințelor de pe Pământ.

În fiecare zi, rostește rugăciunile tale zilnice sau Tatăl Nostru, spus cât mai des. Seara, după ora 22.00, mai bine spre ora 24.00, faci rugăciunea din nou.

Se face Acatistul Mântuitorului şi se aprind 9 lumânări, aşezate în formă de cruce. Dacă nu ai Acatistier, spui Tatăl Nostru astfel: 3 metanii plus Tatăl Nostru plus Rugăciunea de cerere şi repeţi aceasta până faci 40 de metanii.

Cea mai importantă este următoarea rugăciunea de cerere, mai spunea părintele Argatu:

“Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă.

Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine robul tău (numele) apăra-mă!”

Duhovnicul îi învăţa pe oamenii care îi cereau ajutorul să ţină cont de sfaturile sale şi să postească şi lunea.

Pentru reuşită, postul se face nemâncând şi nebând nimic toată ziua. Pe lângă abţinerea de la mâncare, credincioşii erau învăţaţi şi ce rugăciuni să citească.

Ca să obţii un rezultat, postul negru se ţine până la ora 24.00, e obligatoriu să faci 40 de metanii şi să aprinzi 7 lumânări. La fiecare metanie, se spune această rugăciune:

„Doamne, iartă-mi păcatele mele şi ale tuturor celor din casa mea, primeşte nevrednica mea rugăciune şi nevrednicul meu post şi dăruieşte-mi….(aici spui dorinţa pentru care ţii postul).

După ce au ars complet cele 7 lumânări, spui şi rugăciunea ta către Sfinţii Arhangheli:

“Sfinţilor Arhangheli Mihail si Gavril şi toţi sfinţii, duceţi nevrednica mea rugăciune şi nevrednicul meu post la Bunul Dumnezeu, pentru iertarea păcatelor mele, ale părinţilor mei (pomeneşti numele lor), ale soţului(soţiei) meu, ale copiilor mei, ale bunicilor şi a tot neamul meu şi pentru….(aici spui dorinţa pentru care faci postul şi te rogi)”. scrie d-r-n.ro

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri