Rostiți în fiecare SEARA Rugăciunea călugărilor de la Mănăstirea Frăsinei pentru ajutor divin!

Una dintre cele mai puternice rugăciuni al cărei efect se spune că se cunoaște la scurt timp de când ați început să o rostiți este cea a monahilor de la mănăstirea Frăsinei, supranumită și Athosul Românesc.

Pentru efectul dorit, rugăciunea se citește duminca, la miezul nopții și trebuie rostită până la îndeplinirea dorințelor!

Se citește cu o lumânare aprinsă alături

“Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc,Creator Divin, Tată şi Mama, şi Fiu deopotrivă, dacă eu şi familia mea, rudele mele, moşii şi strămoşii mei, Ţi-au greşit ţie, de la Creaţie şi până astăzi, te rog, Doamne, iartă-mă şi iartă-i,Doamne, te rog, şterge, purifică, curată, vindecă, îndepărtează toate amintirile dureroase, programele ascunse, energiile şi vibraţiile negative, eliberează-mă pe mine (prenumele) de toate programele negative din trecut, transformă toate aceste programe şi energii nedorite în lumina pură, din această viaţă, din oricare dimensiune până la esenţă fiinţei ……(prenumele) .

Te rog, Doamne, înlocuieşte aceste programe negative trimise în lumina cu programe de iubire necondiţionată, sănătate şi vitalitate maximă, prosperitate, abundenţă, iubire şi armonie.

Mă iert, mă iubesc, binecuvântez trecutul, prezentul şi viitorul pe numele……. Mulţumesc, Doamne, aşa este şi aşa va fi.

Amin”.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri