Rugăciune către Sfântul Anton protectorul familiei! Este făcătoare de minuni, te ferește de boli și grele încercări

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Te invit sa rostesti rugăciunea către Sfântul Anton protectorul familiei cu credință și sinceritate. Este făcătoare de minuni, te ferește de boli și grele încercări.

Sfântul Anton sau Anton cel Mare (c. 251 – 356) a fost un sfânt părinte al Bisericii primare creștine. S-a născut în Egipt și a trăit într-o perioadă de început a Bisericii creștine, fiind cunoscut ca unul dintre primii monahi solitari din lume.

Sfântul Anton a trăit ca un eremit în deșertul egiptean, unde a avut numeroase viziuni și a primit înțelepciune de la Dumnezeu.

A devenit cunoscut ca un mare duhovnic și sfatuitor al celor din jurul său, precum și un luptător împotriva ereziei și păcatului. De asemenea, este considerat un sfânt protector al celor bolnavi și disperați, precum și un sfânt al celor care caută pacea sufletească.

„Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a-i ajuta pe cei afalați la grele încercări, ajută-mă și pe mine.

Iată în ce greutăți mă aflu eu (și familia mea). Nu știu ce să fac și încotro să mă îndrept. Faptele tale minunate au aruncat o rază de speranță și în sufletul meu și mă îndeamnă să alerg la mijlocirea ta.

Știu că Dumnezeu, care orânduiește toate, cunoaște starea mea, dar nu sunt vrednic să apar în fața Lui. De aceea cer sprijinul Tău. Vin cu toată încrederea la Tine, sfinte Antoane!

Ai milă de mine (și de familia mea). Luminează mintea și mișcă inima celor mai mari ca să ia o hotărâre bună în situația mea: fă-i să înțeleagă greutățile în care mă zbat eu (și familia mea).

Nădăjduiesc că mă vei ajuta. Voi stărui în această rugăciune până când ea se va împlini.

Amin!”.

Rugăciune către Sfântul Anton

“Sfinte Anton, sfânt al lui Dumnezeu,
Răscumpărătorul celor neputincioși,
Protector al celor disperați și neajutați,
Te rog să vii în ajutorul meu și al celor dragi mie.

Tu care ai biruit puterile răului,
Și ai dovedit puterea iubirii lui Dumnezeu,
Te rog să mă ajuți și să mă ocrotești,
În momentele de greutate și de îndoială.

Ajută-mă să îmi găsesc pacea sufletească,
Și să am încredere în puterea lui Dumnezeu,
Ajută-mă să îmi găsesc calea cea bună,
Și să evit răul și ispitele vieții.

Sfinte Anton, roagă-te pentru mine,
Și pentru cei dragi mie,
La Tatăl Ceresc, să ne acorde pace și iertare,
Și să ne ajute să trăim în credință și iubire.

Amin.”


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).