Rugăciune către Sfinții Constantin și Elena care iti aduce vindecare si ajutor in situatii dificile

Rugăciune către Sfinții Constantin și Elena – Sfintii Constantin si Elena au fost doi dintre cei mai importanti lideri din istoria crestinismului. Constantin a fost imparat roman, cunoscut sub numele de Constantin cel Mare, care a domnit intre anii 306 si 337. Elena a fost mama lui Constantin si a fost cunoscuta si sub numele de Sfanta Elena.

Sfintii Constantin si Elena sunt cunoscuti in principal pentru contributiile lor la istoria bisericii crestine. Constantin a fost primul imparat roman care a convertit la crestinism si a dat libertate religioasa crestinilor, punand astfel bazele crestinismului ca religie oficiala a imperiului roman. El a convocat si organizat Primul Conciliu de la Niceea, unde au fost stabilite principiile de baza ale crestinismului.

Sfanta Elena este renumita pentru ca a descoperit Crucea pe care a fost rastignit Isus Hristos. Dupa ce a devenit crestin, Elena a calatorit la Ierusalim in cautarea Crucii pe care a fost rastignit Isus Hristos. Ea a reusit sa gaseasca Crucea si a adus-o inapoi la Constantinopol, unde a fost depusa intr-o biserica construita special pentru aceasta.

Sfintii Constantin si Elena sunt venerati in biserica crestina pentru rolul lor important in istoria crestinismului si pentru contributiile lor la dezvoltarea religiei crestine. In calendarul ortodox, ziua de 21 mai este sarbatorita ca Ziua Sfintilor Constantin si Elena.

“Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, după Dumnezeu şi Maica Domnului, voi sunteţi nădejdea noastră şi folositorii noştri;

Voi ne sunteţi nouă bucurie în vremea necazului, voi ne ocrotiţi în nevoi şi ne ajutaţi. Voi sfintelor mănăstiri şi biserici le sunteţi păzitori;

Pentru aceasta cădem înaintea voastră cu lacrimi, rugându-vă să nu încetaţi a ne ajuta nouă, neputincioşilor, ci mijlociţi la Dumnezeu şi la Preacurata Lui Maica şi Pururea Fecioară Maria, ca şi pe noi să ne păzească fără prihană şi pe toţi să ne întărească în credinţă, până la sfârşitul vieţii, spre mântuirea sufletelor noastre.

Amin!”.

Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena pentru ajutor in situatii dificile:

“O, Sfinti Constantin si Elena, mari binefacatori si ocrotitori ai crestinatatii, cu credinta si speranta, cu evlavie si respect, venim inaintea voastra cerand ajutorul si protectia voastra. Stiti nevoile si greutatile noastre, stiti cat de dificil poate fi drumul vietii noastre. Primiti ruga noastra si ajutati-ne sa trecem cu bine prin incercarile si ispitele care ni se ivesc, ajutati-ne sa ne mentinem in credinta si speranta in ciuda tuturor greutatilor. Ajutati-ne sa fim ca si voi, iubitori de Dumnezeu si de aproapele nostru. Amin.”

Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena pentru vindecare:

“O, Sfinti Constantin si Elena, rugati-va lui Dumnezeu pentru noi pacatosii si indureratii, rugati-va pentru noi care suntem bolnavi si avem nevoie de ajutor si de vindecare.

Stiti cat de multe nevoie avem de ajutorul vostru si cat de multa speranta gasim in prezenta voastra.

Va rugam sa ajutati pe toti cei care se roaga catre voi cu credinta si cu evlavie, sa-i ajutati sa-si gaseasca vindecarea si sa-i ajutati sa-si recapete sanatatea.

Va multumim pentru grija voastra si pentru protectia pe care ne-o oferiti mereu. Amin.”

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri