Rugaciune MARE catre Maica Domnului pentru de duminica seara. E cel mai bun leac pentru dureri si necazuri

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Rugaciune catre Maica Domnului pentru de duminica seara. E cel mai bun leac pentru dureri si necazuri

Dacă te confrunţi cu necazuri, greutăţi, dureri şi lipsuri, află că această rugăciune închinată Maicii Domnului te va ajuta să treci peste ele.
Aceasta apare în chip tainic, prin rugăciunile Ei către Domnul nostru Iisus Hristos. O dovada a milosteniei Ei este chiar la nunta din Cana Galileii, când a cerut sprijinul Fiului ei pentru a-i ajuta pe nuntaşi, transformând apa în vin.

Rugaciunea catre Maica Domnului

“Tu singură eşti ridicarea celor căzuţi, şi îndepărtarea celor ce greşesc.
Tu te-ai arătat povăţuitoare a celor orbi, mila celor săraci, bucuria celor sănatoşi şi vindecarea celor bolnavi.

Bolnăvindu-mă foarte cu sufletul şi cu trupul, şi cumplit necăjit fiind, te rog, Curată, să-mi dai sănătate amândurora, cu rugăciunile tale.

Nădejdea şi ocrotirea şi scăparea creştinilor, zid nebiruit celor slabi, liman neînviforat, tu eşti Născătoare de Dumnezeu preacurată. Şi precum lumea o mântuieşti cu neîncetată rugăciunea ta, pomeneşte-ne şi pe noi, Fecioară, întru tot lăudată.”

Amin!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri