„Rugăciunea Părintelui ARGATU care eliberează de vraji. Postul se ține timp de nouă zile.”

Nu vă mai merge nimic ca înainte? Aveți pierderi financiare, deși munciți din ce în ce mai mult? Partenerul s-a schimbat, fără nici un motiv? Leșinați des sau aveți tot mai dese atacuri de panică? E posibil să fi fost atacați de energii negative.

Nu deznădăjduiți și citiți rugăciunea părintelui Argatu, aducătoare de bunăstare, liniște în familie și dezlegare de farmece și blesteme… Nouă zile se ține post!

Înainte de a începe să citiți această rugăciune foarte puternică, trebuie să vă spovediți.

Doamnele nu au voie să citească rugăciunea dacă sunt în timpul necurăției lunare. Trebuie să țineți post 9 zile, iar luni, miercuri și vineri, post negru până la ora 24.00.

În fiecare zi, faceți 40 de metanii, plus rugăciunile zilnice și Tatăl nostru, spus cât mai des. Seara, după ora 22, cât mai aproape de ora 24, citiți Acatistul Mântuitorului și aprindeți 9 lumânări, așezate în formă de cruce.

Dacă nu aveți Acatistier, spuneți Tatăl nostru astfel: 3 metanii plus Tatăl nostru, plus Rugăciunea de cerere și repetați aceasta până faceți 40 de metanii.

Rugăciune de cerere:

„Dezleagă Doamne toate vrăjile, farmecele și blestemele cu care m-au legat vrăjmașii mei știuți și neștiuți, dezleagă-le și întru nimica să se prefacă. Cearta duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuiește, și apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine robul tău (numele) apără-mă.

Apoi spuneți:

„Dezleagă Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmașul meu (numele), dezleagă-le. Dezleagă și întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă și la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele) iartă-mă”.

În timpul rugăciunii, cereți:

„Dezleagă Doamne, darul de bani, de casa, de îmbrăcăminte, de încălțăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere și spor, etc (tot ce crezi că ți-a fost legat). Amin!”.

„Sfinților Arhangheli Mihail și Gabriel, duceți nevrednica mea rugăciune și nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea păcatelor mele, ale părinților mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiți din neamurile noastre, ale moșilor și strămoșilor până la al nouălea neam și-mi dăruiți mie împlinirea dorinței mele (spui dorința)”.

Cu două ore înainte de masă, luați anafură

Potrivit sfântului părinte Argatu, cine nu poate posti până la ora 24.00 poate să mănânce la ora 18.00 sau 21.00 și doar o masă de post. Cu două ore înainte de a mânca, părintele recomandă să se ia o bucățică de anafură și o ceșcuță cu aghiazmă. Este foarte important ca lumânările aprinse să ardă complet. scrie valentinavnb.ro

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri