DE MARE FOLOS ! Rugăciunea puternică către Sfântul Andrei, care aduce împlinirea dorințelor și minuni prin puterea cerească.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Zid ești credincioșilor și turn neclintit tuturor celor ce se sprijină pe Tine.

Apărătorule al nostru din nevoi, pentru lucrarea de multe minuni, laude de mulțumiri aducem Ție, noi nevrednicii și păcătoșii.

Și ca cel ce ești minunat și preamilostiv, izbăvește-ne pe noi din toate nevoile ca să-Ți cântăm Ție: bucură-Te, făcătorule de minuni, Sfinte Părinte Andrei.

Privește către cei care se roagă către Tine și cu bunătate părintească tinde milostiva izbăvire din toate nevoile, tuturor celor care cântă lui Dumnezeu.

Puterea cerească umbrând duhul Tău, ca dintr-un soare slobozește sfinte razele darurilor către cei ce se ating de ele și tămăduiește pe toți cei bolnavi cu trupul sau cu sufletul.

Vifor de ispite și furtuni de nevoi învăluindu-ne pe noi, cu credință alergăm către Tine, Sfinte, ca prin rugăciunile Tale să le preschimbi pe toate în liniște.

Vrând Făcătorul tuturor făpturilor să ne mântuiască de înșelăciunea dușmanilor, Te-a trimis la noi ca pe un apostol, ca prin Tine să învățăm să ne îndepărtăm de toate înșelăciunile lumii și prin viața curată să ne apropiem de Dumnezeu.

Zid ești credincioșilor și turn neclintit tuturor celor ce se sprijină pe Tine, pentru aceasta alergăm noi la Tine. Roagă-Te împreună cu noi, pentru ca de rugăciunile Tale să se milostivească blândul Iisus și să ne dăruiască iertare și dezlegare de păcate, nouă, puțin credincioșilor și păcătoșilor.

Și-acum și-n vecii vecilor, de-a pururea.

Amin!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri