Rugăciunea SFANTA a Lui DUMNEZEU vă va arata CALEA in viata. GRAIESTE ASA !

Rugăciunea vă va da rezolvarea problemei. Este de mare ajutor.
Cu toții suntem coplesiți de probleme. Spune aceasta rugaciune si ai sa primesti rezolvarea.

Noi, călugării, avem o armă: komboskini (metanierul). Învățați și voi să lucrați cu komboskini. Komboskini vă va conduce acolo unde voi nu cunoașteți; komboskini vă va conduce la măsuri mai înalte.

„Doamne, Iisuse Hristoase, miluiește-mă!”.

Aveți o problemă? „Doamne, Iisuse Hristoase, miluiește-mă!”. Aveți vreo ispită cu celălalt, cu vecinul, cu prietenul vostru? „Doamne, Iisuse Hristoase, miluiește-mă!”. Rugăciunea vă va da rezolvarea problemei. Vă va da rezolvarea în impasul în care vă aflați.

Gheorghios S. Kroustalakis, Gheronda Efrem Katunakiotul. Teologul și pedagogul pustiei, Editura Egumenița, p. 378

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri