Rugăciunea Sfântului Iosif care are mare putere de vindecare.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Această rugăciune de mare folos pentru cei bolnavi și aflați în suferință, poate fi citită ori de câte ori este nevoie. Aduce mare alinare celor bolnavi, ușurează durerile trupului și pe cele ale sufletului.

Rugăciunea Sfântului Iosif, scriitorul de cântări vindecătoare

Deși aceasta este o rugăciune scurtă, se spune din bătrâni că este una dintre cele mai puternice rugăciune rostite împotriva bolilor. Rostește-o ori de câte ori te simți singur și împovărat, cu toată credința și cu o lumânare aprinsă. Est bine să o rostești în fiecare zi de marți dacă ai nevoie de sănătate și speranță. Aduce mult bine și multă putere tuturor celor care se află bolnavi la pat, care întâmpină greutăți mari și dureri crunte.  Iată cea mai puternică și frumoasă rugăciune pentru sănătate:

”Cu curgerile lacrimilor tale ai lucrat pustiul cel neroditor şi cu suspinurile cele dintru adânc ai făcut ostenelile tale însutit roditoare; şi te-ai făcut luminător lumii, strălucind cu minunile, Iosif, părintele nostru.

Roagă-te lui Hristos Dumnezeu ca prin cântările tale să mântuiască sufletele noastre, să ne apere de boală și necazuri.

Locuitor pustiului, înger în trup şi de minuni făcător te-ai arătat, purtătorule de Dumnezeu, Părintele nostru Iosif.

Cu postul, cu privegherea şi prin rugăciune primind daruri cereşti, tămăduieşti pe cei bolnavi şi sufletele celor ce aleargă la tine cu credinţă.

Slavă Celui Ce ţi-a dat ţie putere; Slavă Celui Ce te-a încununat pe tine; Slavă Celui Ce lucrează prin tine tuturor tămăduiri. Amin!”


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).