ITI IUBESTI SOTUL ? Rugăciunea pentru SOT. Aceasta rugaciune iti apara sotul de toate relele

Pentru oricine iubeste din tot sufletul!

Cine dintre noi nu viseaza la fericire in familie, la sanatatea celor dragi? Cu totii le dorim numai binele celor dragi.

Din pacate, de multe ori, femeilor moderne, le lipseste capacitatea de a fi – sotii … Puterea rugaciunii sotiei pentru sotul poate fi chiar mai mare decat puterea rugaciunii mamei.

Desigur, nu este nimic mai fierbinte decat rugaciunea unei mame care cere pentru fiul ei, dar cand un barbat se casatoreste, isi lasa tatal si mama si devine unul cu sotia sa.

Puterea unirii sotului si sotiei in ochii lui Dumnezeu depaseste cu mult suma puterii lor in afara casatoriei. Motivul pentru aceasta este ca sotii sunt uniti de Duhul Sfant, care da putere rugaciunilor lor.

Va oferim cea mai puternica rugaciune pentru sufletul pereche:

„Doamne, Tatal meu ceresc, te rog sa-l ajuti pe sotul meu sa-si gaseasca si sa-si implineasca destinul.

Binecuvanteaza munca sa, sa-i aduca succes si prosperitate.

Fie ca el sa obtina satisfactie facandu-si treaba corect! Fie ca oamenii sa-l respecte si sa-l aprecieze

Deschide-ti inima catre el, Doamne, pentru ca tot ceea ce a face sa coincida cu planul Tau Divin.

Da-i optimism, Doamne, da-i energie si putere, astfel incat sa lucreze cu bucurie in folosul sau insusi si al intregii societati.

Ajuta-l sa se bucure de succes si sa aprecieze ceea ce a realizat.

Fie ca fiecare pas si suspin al sau sa fie indreptat spre Tine, Doamne!

Binecuvanteaza-i drumul! Ajuta-l sa castige incredere si sa deschida usile viitorului!

Protejeaza-l, Doamne, de toti dusmanii vazuti si nevazuti. Nu-l lasa sa cada prada ispitei.

Ajuta-l sa creasca si sa se imbunatateasca!

Ma rog, Doamne, sa pot fi un tovaras demn al sotului meu!

Pentru ca sa-l pot sustine si inspira la noi realizari!

Fie ca unirea noastra sa fie puternica si placuta!

Multumesc, Doamne, pentru tot ce ne oferi si ma las vointei Tale!

Doamne, in vecii vecilor! Amin!” scrie d-r-n.ro

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri