Rugaciune zilnica folositoare catre Maica Domnului

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Rugăciune către Maica Domnului

„Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, ceea ce ești singură Preacurată și cu sufletul și cu trupul, ceea ce singură esti mai presus de toată curăția și întreaga înțelepciune și feciorie;

Ceea ce singură toata te-ai făcut lăcașa tot darului Preasfântului Duh,și pe însăși puterile cele fără de materie, fără de asemănare le covârșești cu curățenia și sfințenia sufletului și a trupului.

Caută spre mine, pângăritul, necuratul și întinatul, și cu sufletul și cu trupul, cu întinaciunea împătimirii vieții mele celei dezmierdate.

Curățește-mi mintea cea pătimașă, spală-mi și îndreaptă-mi gândurile mele cele rătăcite și orbite. Îndepărtează-mi și povățuieste-mi simțurile mele.

Slobozește-mă de obiceiul cel rău și urât, care de-a pururea, ziua și noaptea mă tiranizează pe mine, al necuratelor mai înainte prinderi în minte și al patimilor.

Oprește-mă de la tot păcatul cel cu lucrare, și îmi dăruiește trezire și socoteală deslușitoare întunecatei și ticăloasei mele minți, spre îndreptarea greșelilor și a căderilor mele.

Ca de întunericul pacatului izbăvindu-mă, să mă învrednicesc a te slăvi și a te lăuda cu îndrăzneală, pe Tine, cea singură adevărată Maică a adevăratei lumini, a lui Hristos Dumnezeul nostru.

Că ti singură, împreună cu Dânsul și prin-Însul ești binecuvântată și prea proslăvită de toată zidirea cea văzută și cea nevăzută, acum și pururea și în vecii vecilor,

Amin.”

 

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri