Rulada de porc umplută cu ciuperci și cașcaval este o mâncare absolut delicioasă, care va lăsa o impresie de neuitat în gusturile tale. Această combinație savuroasă de ingrediente se împletește perfect într-o ruladă suculentă și plină de arome, ce va rămâne vie în amintirea ta mult timp.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
  1. Începeți prin a spăla carnea de porc și a o tapeta cu un șervețel de hârtie pentru a o usca. Tăiați carnea de-a lungul, păstrând o distanță de aproximativ 1 cm de la bază.
  2. Faceți tăieturi laterale în carne, permițându-vă să o desfaceți precum paginile unei cărți.
  3. Acoperiți carnea cu folie de plastic și folosiți un ciocan de carne pentru a o frăgezi ușor. Frecați-o cu sare și piper negru măcinat pentru a o condimenta.
  4. Pregătiți umplutura tăind ciupercile curățate și spălate. Dacă este necesar, fierbeți-le în prealabil. Prăjiți ciupercile împreună cu ceapa tocată și cățelul de usturoi într-o tigaie cu ulei încins până se rumenesc.
  5. Radeți cașcavalul mare și amestecați-l cu ciupercile. Aromatizați cu piper negru măcinat după gust. Așezați umplutura pe carne uniform.
  6. Rulați carnea strâns, asigurându-vă că umplutura este bine acoperită. Legați rulada cu o ață sau fixați-o cu scobitori pentru a o menține în formă.
  7. Încingeți o tigaie mare și adăugați unt în ea. Prăjiți rulada pe toate părțile la foc mare până se rumenește frumos. Transferați rulada pe o tavă de copt unsă cu unt.
  8. Coaceți rulada în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 80-90 de minute. Dacă observați că se rumenește prea tare, acoperiți-o cu folie de aluminiu.
  9. După ce ați scos rulada din cuptor, lăsați-o să se răcească timp de 20 de minute. Îndepărtați ața sau scobitoarele și tăiați rulada în felii de aproximativ 1 cm grosime. Aranjați feliile pe un platou și serviți-le.

Bucurați-vă de această ruladă delicioasă de porc cu ciuperci și cașcaval alături de cei dragi!

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri