SA NE ADUNAM CAT MAI MULTI ! Rugăciunile de seară! Degeaba zici că ești un bun creștin dacă nu faci asta!

Rugăciunile de seară ar trebui să devină o obișnuință pentru fiecare bun creștin cu credința în Dumnezeu. După o zi grea, obositoare, în care ai păcătuit, cel mai bine ar fi să rostești câteva rugăciuni puternice, să te liniștești și să îi mulțumești lui Dumnezeu pentru tot ce s-a întâmplat peste zi, dar și să ceri iertare pentru toate greșelile făcute.

Că să închei seară creștinește, spune o rugăciune sau mai multe și vei avea un somn liniștitor și în care te vei odihni mult mai bine.

Rugăciunile de seară. Rugăciune scurtă, de seară, pe care o rostești înainte de culcare.

Înainte să te bagi în pat, stinge toate luminile, fă o cruce mare pe pernă și apoi rostește această rugăciune pentru mângâiere, sprijin și binecuvântarea lui Dumnezeu. „Doamne Iisuse Hristoase, în mâinile Tale îți încredințez sufletul meu, Dumnezeul meu. Păzește-mă, binecuvântează-mă, miluiește-mă după mare milă Ta, și după mulțimea îndurărilor Tale, viață veșnică dăruiește-mi.

Îngrădește-mă, acoperă-mă și mă păzește, Doamne, cu puterea cinstitei și de viață purtătoarei Tale Cruci, depărtând de la mine tot răul. Amin”.

Rugăciunile de seară. Rugăciunea puternică a Maicii Siluana Vlad
Maica Siluana Vlad spune că fiecare bun creștin ar trebui să spună o rugăciune în fiecare seară, înainte de culcare. Maica Siluana Vlad sugerează să spui câteva cuvinte către Dumnezeu prin care să mulțumești și să ceri iertare pentru toate de peste zi.

1. „Doamne, îți mulțumesc și te binecuvântez pentru că astăzi…” și trebuie să adaugi motivul pentru care îi mulțumești lui Dumnezeu în ziua respectivă.

2. „Doamne, ajută-mă să iert cum ierți Tu, vino Tu în mine și iartă pe…” și trebuie să adaugi numele celor care consideri că au greșit față de ține și pe care vrei să îi ierți.

3. „Doamne, iartă-mă pe mine pentru că…” și adaugi greșelile și păcatele făcute.

4. „Doamne, ajută-mă, că mâine…” și aici adaugi dorințele tale pentru ziua următoare.

Fie că alegi să spui aceste rugăciuni de seară sau optezi pentru alte rugăciuni înainte de culcare, este important să o spui cu smerenie și credința în Dumnezeu, să nu te strâmbi sau să te gândești la altceva atunci când le rostești

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri