Salată de ardei iuți cu ceapă, la borcan, preparată fără conservanți. O delicatesă atât de gustoasă, încât vei simți nevoia să-ți lingi degetele.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Dacă dorești o delicioasă garnitură pentru diverse feluri de mâncare, iată rețeta pe care ți-o oferim.

Ingrediente:

 • 1 kg de ardei iuți
 • 1 kg de ceapă albă
 • 500 ml oțet
 • 500 ml apă
 • 2 linguri de sare
 • 4 linguri de zahăr
 • Boabe de ienibahar
 • Semințe de coriandru
 • Boabe de piper

Mod de preparare:

 1. Începem prin a spăla bine ardeii și a îndepărta codițele acestora.
 2. Curățăm ceapa și o tăiem mărunt.
 3. Folosind un blender, mărunțim ardeii.
 4. Într-un bol, amestecăm ardeii mărunțiți cu ceapa tocată și omogenizăm bine.
 5. Într-o cratiță, adăugăm apa, oțetul, sarea, zahărul și condimentele. Punem la fiert pe foc mic, timp de 1-2 minute, până se dizolvă zahărul și sarea.
 6. Repartizăm amestecul de ardei și ceapă în borcane.
 7. Turnăm marinada în borcane, acoperim cu capacul ermetic și le închidem bine.

Poftă bună! Această garnitură va aduce o explozie de arome în preparatele tale culinare. scrie dezicuzi.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri