„Salată de ardei iuți și ceapă la borcan, fără adaosuri chimice. De-a dreptul delicioasă, vei vrea să-ți lingi degetele!”

Iată rețeta detaliată pentru salată de ardei iuți cu ceapă la borcan:

Ingrediente:

 • 1 kg de ardei iuți
 • 1 kg de ceapă albă
 • 500 ml de oțet
 • 500 ml de apă
 • 2 linguri de sare
 • 4 linguri de zahăr
 • Semințe de coriandru
 • Boabe de piper

Mod de preparare:

 1. Începe prin a spăla bine ardeii și îndepărtează codițele.
 2. Cu ajutorul unui cuțit, curăță ceapa și taie-o mărunt.
 3. Folosind un blender sau un robot de bucătărie, mărunțește ardeii la dimensiunea dorită.
 4. Amestecă ceapa tăiată mărunt cu ardeii într-un recipient mare.
 5. Într-un vas separat, amestecă apa, oțetul, sarea, zahărul și adaugă semințele de coriandru și boabele de piper. Pune amestecul pe foc și fierbe-l la foc mic timp de 1-2 minute. Acesta va constitui marinada pentru salată.
 6. Împarte compoziția de ardei și ceapă în borcanele pregătite.
 7. Toarnă marinada fierbinte peste compoziția de ardei și ceapă din borcane.
 8. Închide borcanele ermetic.

Acum ai o delicioasă salată de ardei iuți cu ceapă la borcan, fără conservanți, gata să completeze gustul diverselor feluri de mâncare. Poți să o păstrezi în cămară sau într-un loc răcoros și întunecat pentru a te bucura de ea pe tot parcursul anului.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri