Iată ingredientele și cantitățile pentru cea mai gustoasă Salată de Boeuf:

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Iată rețeta completă și corectă pentru delicioasa salată de Boeuf cu carne de vită:

Ingrediente:

 • 300 de grame de rasol de vită,
 • 150 de grame de mazăre la conservă,
 • 12 cartofi de mărime medie,
 • 3 morcovi,
 • 150 de grame de castraveți murați,
 • 100 de grame de gogoșari în oțet,
 • o rădăcină de pătrunjel de mărime medie,
 • două cepe,
 • o lingură de muștar,
 • maioneză după gust,
 • sare după gust.

Mod de preparare:

 1. În primul rând, punem carnea de vită la fiert într-o oală cu apă, adăugând o ceapă și sare. Lăsăm să fiarbă până când carnea este fragedă și ușor de tăiat.
 2. Între timp, spălăm cartofii și îi punem cu tot cu coajă la fiert într-o altă oală.
 3. Curățăm morcovii, pătrunjelul și ceapa de coajă și le punem la fiert într-o a treia oală, separat. Adăugăm ceapa pentru a lăsa un gust plăcut în legume.
 4. În timp ce legumele fierb, tăiem castraveții și gogoșarul cubulețe și îi lăsăm la scurs timp de aproximativ 60 de minute, pentru a nu avea o salată prea apoasă.
 5. După ce legumele au fiert, le scoatem din apă, le lăsăm la răcit și le tăiem în cubulețe. Cartofii pot fi ușor curățați de coajă, apoi tăiați.
 6. Când rasolul de vită a fiert, îl scoatem din apă și îl lăsăm la răcit, apoi îl mărunțim în bucăți mici.
 7. Într-un castron încăpător, așezăm toate ingredientele tăiate cubulețe, adăugând și mazărea. Amestecăm bine.
 8. Adăugăm muștarul și maioneza pe rând, amestecând continuu. Se poate adăuga maioneza treptat, pentru a nu exagera.
 9. La final, potrivim cu sare după gust.

Gustul inconfundabil al acestei salate de Boeuf cu carne de vită va încânta papilele gustative ale tuturor. Pregătiți-vă să impresionați cu această rețetă delicioasă și apetisantă!

Poftă bună! scrie dezicuzi.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri