Salată „Mimoza” – un deliciu perfect pentru sărbători, realizat în straturi și cu un gust uimitor!

Este o adevărată delicatesă pregătită în straturi, din ingrediente apetisante, care conferă salatei o aromă și un gust formidabil. Este un fel de mâncare incredibil, potrivit pentru o cină obișnuită în familie sau pentru masa de sărbătoare, datorită aspectului său deosebit.

Timp de preparare: 50 de minute Porții: 6

Ingrediente:

 • 350 g Conservă de pește
 • 4 bucăți Cartofi
 • 3 bucăți Morcovi
 • 4 bucăți Ouă
 • 2 bucăți Cepe
 • 0.5 legătură Mărar
 • 150 g Maioneză

Mod de preparare:

 1. Într-un bol, pisați conserva de pește cu ajutorul unei furculițe și apoi aranjați-o într-un inel de copt amplasat pe o farfurie. Ungeți întreaga suprafață cu maioneză.
 2. Adăugați gălbenușurile de ou fierte și date prin răzătoare ca următor strat, apoi ungeți întreaga suprafață cu maioneză. Adăugați morcovii fierți și dați prin răzătoare ca următor strat, apoi ungeți din nou cu maioneză. Apoi adăugați ceapa tăiată cubulețe și ungeți-o din nou cu maioneză.
 3. Adăugați 3/4 din gălbenușurile de ou fierte și mărunțite, apoi ungeți din nou cu maioneză. Plasați deasupra cartofii fierți și dați prin răzătoare, ungeți bine cu maioneză și îndepărtați inelul. Decorați suprafața cu frunze de mărar și cu restul gălbenușurilor rămase.
 4. Savurați cu plăcere!

Poftă bună! scrie floaredetei.ro

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri