Salată regală, o delicioasă surpriză culinară! Iată rețeta pentru a bucura pe cei dragi cu o gustare delicată:

Vă oferim o rețetă delicioasă de salată regală, cu un gust subtil de citrice și o notă picantă de usturoi. Ingredientele se combină minunat și vă vor încânta prin calitățile lor gustative. Această salată este preferata prietenelor mele, care o adoră. O puteți servi la ocazii speciale sau la o cină relaxantă. Savurați-o cu plăcere!

Ingrediente:

 • 100 g bastoane de crab (imitație de crab)
 • 1 portocală
 • 2 ouă
 • 100 g porumb conservat
 • 1 cățel de usturoi
 • 1 lingură de maioneză sau iaurt

Mod de preparare:

 1. Fierbeți ouăle în prealabil și lăsați-le să se răcească. Apoi curățați-le și tăiați-le mărunt.
 2. Scoateți bastoanele de crab din ambalaj și tăiați-le cubulețe.
 3. Curățați portocala de coajă și împărțiți-o în felii. Scoateți pielița de pe fiecare felie și tăiați pulpa cubulețe.
 4. Combinați toate ingredientele într-un bol. Adăugați porumbul scurs de lichid.
 5. Adăugați maioneza sau iaurtul și amestecați bine.
 6. Dați usturoiul prin presă, adăugați-l în salată, amestecați din nou și serviți salata la masă.

Această salată regală va încânta pe toți cei care o degustă. Cu aromele sale echilibrate și combinația inedită de ingrediente, este o opțiune perfectă pentru momentele de răsfăț culinar. Bucurați-vă de savoarea acestei salate și de momentele speciale alături de prietenele dragi! Poftă bună! scrie dezicuzi.ro

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri