Vă prezentăm o rețetă delicioasă și ușor de preparat pentru o salată sănătoasă și hrănitoare cu piept de pui, mazăre și castravete, care va fi cu siguranță pe placul gospodinelor și gurmanzilor deopotrivă.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Iată o rețetă delicioasă și ușor de preparat pentru o salată cu piept de pui, mazăre și castravete:

Ingrediente necesare:

 • 1/2 piept de pui
 • 150 g de mazăre la borcan (sau cutie)
 • 1 castravete Fabio sau 3 castraveți cornișor
 • un praf de piper
 • un praf de sare
 • 50 g maioneză cu usturoi
 • 1 legătură de mărar verde

Mod de preparare:

 1. Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare până când este gata. După ce a fiert, se scurge de apă și se lasă la răcit. Apoi se taie în cubulețe și se pune într-un bol.
 2. Se adaugă mazărea scursă de zeamă peste pieptul de pui. Puteți folosi mazăre la borcan sau la cutie, deoarece este deja fiartă.
 3. Castraveții se spală bine și se taie cubulețe. Apoi se lasă la scurs într-o sită pentru aproximativ 5 minute.
 4. După ce s-au scurs bine, se adaugă peste pieptul de pui și mazăre. Se adaugă mărarul tocat mărunt și maioneza cu usturoi.
 5. Se potrivește gustul cu sare și piper, și se amestecă bine compoziția.
 6. Salata poate fi servită imediat sau se poate ține la rece până la servire.
 7. Opțional, puteți folosi și castraveți murați în locul celor verzi.

Vă dorim poftă bună și spor la gătit!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri