Cât de ușor poți să scapi de riduri, pleoape lăsate și cearcăne.

De la varste fragede la femeile tinere incep problemele cu umflarea pielii din jurul ochilor mai ales a pleoapelor. Ca si cauze ar fi statul prea mult la calculator, dieta, stres.

Ca sa scapi de aceste umflaturi ale pleoapelor, se recomanda masaj al zonei din jurul ochilor iar daca nu da rezultat trebuie facut un control al rinichilor si al inimii.

Daca va treziti dimineata cu ochii umflati cat cepele nu e de mirare la cat stres si si la cata oboseala sunt supusi ochii nu ar fi de mirare ca pielea sensibila din jurul ochilor da semne de ofilire.

Un strat gros de crema aplicat nu e solutia pentru ca ajunge direct la globul ocular, secretul ar fi un strat subtire pe pleoape sau in jurul lor dar nu crema de fata aceasta ar putea fi prea puternica pentru aceasta zona si s-ar putea sa fie una din cauzele pentru care se umfla ochii!

Alege un gel contur de ochi special si aplica dimineata si seara. Dormi pe o perna mai inalta pentru a preveni acumularea de lichide la nivelul ochilor.

Printre multe alte cauze ar putea fi si alergia, blefarita(mancarime, cruste) ca tratament s-a mers pe n-acetilcisteina si s-au obtinut rezultate semnificative, aloe vera gel, ulei din arbore de ceai.

Masajul ochilor-va scapa de dureri de cap, riduri, umflarea ochilor, somnolenta, ochi uscati, oboseala ochilor. Incepti trasand cercuri in jurul ochilor cu degetul mijlociu apoi din interiorul sprancenelor spre exteriorul lor atentie la punctul din coltul interior, mijlocul sprancenelor sub ochi coltul exterior al ochiului si sub acesta. Acest masaj ar trebui facut de doua sau trei ori pe zi.

Motivul pentru somnolenta este lipsa uleiurilor detinute in glandele din pleoape si de aceea ochiul devin si uscat.Tehnica de masaj reduce si aceste efecte negative. Masajul este una din cele mai bune solutii pentru rezultatele bune vor urma rapid.

Pleoapele căzute sunt, de obicei, rezultatul îmbătrânirii. Cu toate acestea, mulți alți factori pot afecta aspectul lor. Odată ce acestea apar, pleoapele căzute pot rămâne la fel, se pot agrava în timp sau pur și simplu vin și pleacă.

Există foarte multe remdii pentru ele, cele mai eficiente fiind cele naturale, care dau cele mai bune rezultate. Un astfel de remediu pentru pleoape căzute poți citi și în materialul de mai jos. Așa că dacă suferi din cauza asta, trebuie să citești mai jos, pentru a vedea cum scapi de ele!

Nu ai nevoie de creme scumpe pentru a scăpa de pleoapele căzute, ci doar să fii consecventă în ceea ce privește tratarea lor, folosind un ingredient pe care îl găsești cu siguranță în orice bucătărie.

Iată de ce vei avea nevoie:

Ingrediente:

1 albuș de ou
1 tifon
Utilizare:

Se curăță pleoapele de machiaj și se lasă să se usuce. Menține pleoapele închise, înmoaie tifon în albușul de ou și aplică bucata de tifon peste pleoapele închise. Așteptați până când se usucă albușul de ou.

Puteți face acest lucru în mod regulat, dar veți vedea unele rezultate după primele două utilizări, deoarece albușul de ou este bogat în proprietăți care strâng pielea și restabilesc elasticitatea acesteia. Cu toate acestea, ar trebui să țineți cont de faptul că procedura are doar un efect temporar, care durează două zile.

De asemenea, hidratarea adecvată este una dintre cele mai bune remedii naturale pentru deformarea pleoapelor. De aceea, ar trebui să vă asigurați că beți multă apă în timpul zilei, dacă doriți să păstrați pielea fără riduri. scrie valentinavnb.ro

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri