Dacă veți utiliza în fiecare seară acest amestec, veți reuși să eliminați surplusul de grăsime.

Cu toții suntem conștienți de proprietățile excelente de sănătate ale mierii, precum și de o combinație super sănătoasă cu scorțișoară.

Este mierea și scorțișoara, dacă sunt consumate înainte de culcare, stimulează curățarea intestinului, îndepărtează ciupercile, paraziții și alte bacterii care sunt responsabile de digestia lentă și metabolismul deficitar, astfel încât în ​​sfârșit veți putea scăpa de orice gram de untură.

Când corpul este în sfârșit curățat, vei avea linia perfectă, dar îți vei îmbunătăți și sănătatea. Cei care folosesc această rețetă spun că te trezești în fiecare dimineață cu mai puțină greutate din prima zi.

De asemenea, puteți folosi acest amestec ca prevenire împotriva acumulării de grăsime în organism. scrie valentinavnb.ro

Reţetă:

In aceasta seara in 200 de mililitri de apa clocotita se pune o jumatate de lingurita de scortisoara, iar cand se raceste se adauga o lingurita de miere si se pune la frigider. Faceți o nouă băutură mâine seară înainte de a merge la culcare și beți-o pe cea pe care ați pus-o la frigider.

Nu trebuie să adăugați nimic altceva la această băutură și ar trebui să beți doar seara, altfel efectul nu va funcționa.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri