SECRETUL BUNICII ! Salată de vinete cu un ingredient secret ce te va cuceri definitiv!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Salată de vinete cu iaurt – o combinație ușoară și delicioasă!

Timp de gătire: 60 min Gata în: 60 min

Ingrediente:

  • Sare
  • 1 linguriță de mentă uscată
  • Zeama de la o lămâie
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 lingură de maioneză
  • 200 ml iaurt grecesc
  • 2 vinete mari
  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare: Te-ai gândit vreodată să combini salata de vinete cu iaurt pentru a o face mai ușoară? Încearcă această rețetă!

  1. Coaceți vinetele, apoi puneți-le într-un castron, presărați sare peste ele și acoperiți-le pentru a se aburi și desface ușor. După ce le-ați curățat, stropiți-le cu zeama de lămâie și lăsați-le în frigider peste noapte într-o sită de plastic.
  2. A doua zi, tocați vinetele mărunt, adăugați maioneza și usturoiul tocat foarte fin, apoi turnați ușor uleiul, frecând încontinuu. Adăugați treptat iaurtul. Condimentați cu sare, piper și, opțional, zeamă de lămâie. Pentru o notă proaspătă, adăugați o linguriță de mentă uscată.

Bucurați-vă de o salată delicioasă și ușoară! Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri