Secretul pentru a face cele mai bune coaste de porc este să preparați un sos de caramelizare delicios!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Astăzi vă vom dezvălui secretul pentru cele mai gustoase și apetisante coaste de porc. Folosind câteva condimente și un sos delicios de miere, roșii și prune uscate, veți obține coaste fragede, suculente și pur și simplu fantastice. Coastele de porc cu crustă caramelizată sunt foarte aspectuoase și aromate și se combină perfect cu piure de cartofi și salată de legume proaspete.

Ingrediente:

 • 2 kg de coaste de porc
 • 250 g de prune uscate
 • 1 ceapă
 • 1 l de suc de roșii
 • 150 g de miere
 • 4 boabe de piper negru
 • 2 frunze de dafin
 • sare după gust

Mod de preparare:

 1. Spălați coastele, uscați-le și tăiați-le.
 2. Prăjiți-le într-o tigaie cu ulei pe ambele părți până se rumenesc.
 3. Puneți coastele într-un ceaun și prăjiți ceapa tăiată cubulețe în uleiul din tigaie.
 4. Turnați apă clocotită peste prunele uscate, lăsați-le timp de 15 minute și tăiați-le în fâșii mari.
 5. Amestecați sucul de roșii (puteți folosi suc propriu de roșii sau pastă de roșii diluată în apă) și mierea într-un bol separat.
 6. Puneți ceapa și prunele uscate în ceaun, turnați sucul de roșii, asezonați cu sare, adăugați boabele de piper și frunzele de dafin.
 7. Acoperiți ceaunul cu capac și înăbușiți coastele la foc mic timp de aproximativ o oră. scrie dorcudor.ro
 8. Când carnea se desprinde ușor de pe os, puteți lua mâncarea de pe foc. Coastele sunt gata.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri