Există o rețetă pentru siropul de usturoi, despre care se spune că este mai puternic decât penicilina!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Siropul de usturoi reprezintă o soluție excelentă pentru cei care doresc să se bucure de beneficiile acestui superaliment sănătos, eficient și accesibil. Consumul regulat al acestui sirop poate întări sistemul imunitar, scădea tensiunea arterială, nivelul colesterolului LDL, precum și reducerea incidentei răcelilor și a infecțiilor. De asemenea, acesta poate ajuta în caz de artrită, guta și dureri articulare.

Pentru a pregăti siropul, ai nevoie de 8 căței de usturoi curățați și zdrobiți, 200 ml de oțet de mere și 200 ml de miere de albine. Toate aceste ingrediente pot fi amestecate cu ajutorul unui mixer timp de aproximativ 15 secunde, apoi trebuie turnate într-un borcan și păstrate la frigider timp de 5 zile.

Pentru a consuma siropul, amestecă 2 lingurițe de sirop într-un pahar cu apă și bea-l pe stomacul gol imediat după ce te-ai trezit. Este important să agiți amestecul înainte de utilizare și să nu-l consumi neatins, deoarece acest sirop este foarte puternic.

Usturoiul reprezintă principalul ingredient al siropului și este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene și antivirale puternice. De asemenea, ajută la întărirea sistemului imunitar și este considerat cel mai puternic antibiotic natural datorită alicinei din compoziția sa. Mierea și oțetul de mere sunt celelalte două ingrediente benefice, cu proprietăți antivirale, antibacteriene și antiparazitare, care ajută la prevenirea tusei cronice și a crampelor la nivelul membrelor inferioare. În plus, fitonutrienții conținuți în oțetul de mere sunt foarte utili și benefici în prevenirea cancerului, în timp ce acidul citric ajută la dizolvarea pietrelor la rinichi.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri